Den Helder – Particulier huren en verhuren https://particulier-huren.nl Dé gratis marktplaats voor particulier huren en verhuren! Sun, 24 Dec 2017 14:42:55 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://particulier-huren.nl/wp-content/uploads/2018/12/favicon-50x50.png Den Helder – Particulier huren en verhuren https://particulier-huren.nl 32 32 Huis te huur in Den Helder https://particulier-huren.nl/advertenties/huis-te-huur-in-den-helder/ https://particulier-huren.nl/advertenties/huis-te-huur-in-den-helder/#comments Tue, 20 May 2014 00:00:00 +0000 https://particulier-huren.nl/advertenties/huis-te-huur-in-den-helder/ In de gezellige Visbuurt gelegen 2/1 kap eengezinswoning met 3 slaapkamers en een fijne tuin met berging. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt […]

Het bericht Huis te huur in Den Helder verscheen eerst op Particulier huren en verhuren.

]]>
In de gezellige Visbuurt gelegen 2/1 kap eengezinswoning met 3 slaapkamers en een fijne tuin met berging. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt en in een straat waar geen auto’s doorheen rijden, dus ideaal voor starters maar ook voor jonge gezinnen.

Indeling:
Entree, doorzon woonkamer met houten vloer en moderne keuken welke in 2004 is geplaatst en is v.v. diverse inbouw apparatuur. vanuit de woonkamer bereikt u de bijkeuken waar de opstelling is van de wasmachine en droger en tevens de badkamer zich bevindt.

1e verdieping:
overloop, 3 prima slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning bevind zich de kleine maar knusse achtertuin. De achtertuin is voorzien van een ruime stenen berging.

Het bericht Huis te huur in Den Helder verscheen eerst op Particulier huren en verhuren.

]]>
https://particulier-huren.nl/advertenties/huis-te-huur-in-den-helder/feed/ 2